Német fordítás – A legszebb évzáró vélemény 2017

  • német fordítás - a legszebb évzáró vélemény 2017
Szerző: |2018-04-23T13:51:44+00:002018.01.03.|Fordítóiroda blog, Fordítóiroda hírek|

Fordítóirodánk nagyon kedves e-mailt kapott a karácsonyt megelőző héten. Ez volt a 2017. év utolsó megbízása, és úgy mond egész éves munkánk bearanyozása.

Év közben is érkeznek hozzánk visszajelzések. Mindnek nagyon örülünk: a pozitívaknak és a negatívaknak egyaránt.

A mérlegünk egyértelműen nagyon pozitív, hiszen olyan rendszerben dolgozunk, amellyel leginkább csak az elégedett ügyfelek számát lehet gyarapítani.

Évek óta valljuk és követjük azt az elvet, hogy az adott megbízást mindig az arra legalkalmasabb fordítónak adjuk. Ha nincs ilyen szakfordító, nem vállaljuk az adott fordítást, szakfordítást.

És ez bevált.

Mindenki elégedett: elégedett az ügyfél a jó minőségű fordítással, elégedett a szakfordító, hogy olyasmit fordíthat, amihez ért. Fordítóirodánk pedig duplán elégedett, hiszen mi lehetne nagyobb öröm a számunkra, mint ügyfelünk és szakfordítónk elégedettsége.

Olykor becsúszik egy-egy hiba is. Egyik ügyfelünk mondta kedvesen, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Nagy igazság, de mi szigorúak vagyunk, és szeretnénk a lehető legtökéletesebben dolgozni…

Ha mégis tévedünk olykor-olykor, akkor mindent megteszünk, hogy a tévedést helyrehozzuk.

Német fordítás – A legszebb évzáró vélemény

“Kedves Szilvia!

Köszönöm a rendkívül gyors és precíz munkájukat, így az ünnepek előtt is. Maximálisan meg vagyok elégedve a fordítás elkészítésének határidejével, hitelességével és a díjával is.
Köszönöm a kiemelkedő munkavégzést, remélem a munkáltatómnak is megfelel így. (Ha bármi felmerül, az csak az eredeti igazolás miatt lehetséges.)
Másoknak is örömmel fogom ajánlani Önöket!

Jelenleg a felsőfokú nyelvvizsgámra készülve igencsak felnézek az Önök munkájára és remélem én is magas szintű német nyelvtudást birtokolhatok.

Kívánok sok elégedett ügyfelet és teherbírásuknak megfelelő munkamennyiséget!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet az egész csapatnak!

Hálás köszönettel: R. Kinga”

Önt is arra biztatjuk, hogy írja meg véleményét a munkánkkal kapcsolatban. A jónak örülünk, az építő jellegű kritikát megszívleljük, az esetleges tévedésünket pedig javítjuk.

Mindenesetre ez az e-mail nagyon szép zárása volt az évnek, mert pontosan azt fogalmazta meg, amit fordítóirodánk képvisel. Köszönjük!


Dr. Vargáné Nagy Szilvia

irodavezető, szakfordító

Telefon: +36 20 594 8887

E-mail: iroda@forditaspontosan.hu

Fordítás Pontosan – A szakfordító fordítóiroda

Fotó: Aux3anges

Hozzászólás