fordítás árajánlat

Ha fordításra, szakfordításra van szüksége és szeretne a fordításra árajánlatot kérni, akkor ezt a következőképpen teheti meg:

Fordítás árajánlat: Mi szükséges az árajánlathoz?

 1. Fordítandó dokumentum: Küldje meg e-mailben a fordítandó anyagot (forrásnyelvi dokumentum, szöveg).
 2. Fordítás nyelve: Adja meg, milyen nyelvre szeretné lefordíttatni a dokumentumot.
 3. Fordítás határideje: Írja meg, hogy mikor szeretné legkésőbb megkapni a fordítást (normál vagy sürgős fordítás).
 4. Szakfordítás vagy hivatalos fordítás: Ha tudja, hogy sima szakfordításra (záradék, bélyegző és aláírás nélkül) vagy hivatalos fordításra van szüksége, legyen szíves megírni. Ha nem tudja eldönteni, akkor legyen szíves megírni, milyen célra szeretné felhasználni a fordítás (külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok, honlapra kerül fel, reklámanyag stb.). Ez alapján tudunk tanácsot adni.
 5. Fizetés módja: magyar számláról utal forintot vagy külföldről eurót, svájci frankot?
 6. Számlázási és postázási adatok (név/cég + cím/székhely): szakfordítások esetén elegendő a számlázási adatok megadása. Hivatalos fordítás esetén kérjük, mindkettőt megadni!

Ezt követően elkészítjük az Ön számára a fordítás pontos árajánlatát és elküldjük az Ön e-mail címére.

Az árajánlatok 1 hétig érvényesek. Ha még sem rendeli meg a fordítást, akkor a fordítandó anyagot és a megadott adatokat is töröljük 1 hét után!

Fordítás árajánlat: Mikor nem tudunk árajánlatot készíteni?

Felhívjuk figyelmét, hogy árajánlatot kizárólag írásban, a fordítandó dokumentum megtekintése után tudunk adni. Ennek az az oka, hogy a fordítás díját több tényező befolyásolja és nehéz hasra ütésszerűen egy-egy megbízás díját megbecsülni. A fordítási árajánlat tartalmazza a fordítási megbízással kapcsolatos feltételeket is. Ezeket pedig a fordítandó anyag ismerete nélkül szintén nem lehet előre rögzíteni.

Az árajánlat elkészítése összetett és időigényes feladat, így azt nem tudjuk telefonon vagy “ránézésre” a helyszínen azonnal elkészíteni. Az általános, becsült fordítási árakat itt találja.

Fordítás árajánlat: Hogyan juttathatja el számunkra a fordítandó anyagot?

 • Jelenleg kizárólag e-mailben.
 • A fordítandó anyagok személyes átadása csak kivételes esetben lehetséges (pl. bizonyítvány fénymásolata), eredeti dokumentumokat nem veszünk át (pl. eredeti bizonyítványt). A nagy terjedelmű anyagokat minden esetben kérjük e-mailben megküldeni (Word dokumentumként vagy beszkennelve PDF formátumban)! A fordítandó anyagot bizalmasan kezeljük, ha mégse mellettünk dönt, azonnal töröljük a rendszerünkből! Jelenleg NEM VESZÜNK ÁT FORDÍTANDÓ ANYAGOKAT fordítóirodánkban!

 

Amiben egészen biztos lehet:

A fordítandó szöveg felmérését követően az Önnek legelőnyösebb fordítási árat kínáljuk fel.

Fordítás árajánlat: Fordítandó dokumentum formátuma

 • A gyors árajánlat érdekében kérjük, hogy a dokumentumot szerkeszthető formátumban küldje el, például Word, rtf, odt formátumban.
 • Ha ez nem lehetséges, akkor PDF formátumban vagy szkennelt PDF-ként, amely jól olvasható.
 • A rosszabb minőségű szkennelt dokumentumokra is tudunk árajánlatot készíteni, de ez jóval több időt vehet igénybe.
 • Kérjük, hogy nagy terjedelmű dokumentumot ne küldjön fénykép formátumban.
 • A fentiek alól a bizonyítvány fordítás és egyéb okiratok fordítása kivételt képez. A bizonyítványokat, az erkölcsi bizonyítványt, az anyakönyvi kivonatot és egyéb okiratokat fénykép formátumban is elküldheti, amennyiben az jó minőségű, azaz jól olvasható.

Hogyan rendelheti meg a fordítást?

A fordítást az ajánlatunkra adott válasz e-mailben tudja megrendelni. Fix áras fordítások esetén a fordítást ajánlat nélkül rendelheti meg e-mailben (erkölcsi bizonyítvány fordítás, anyakönyvi kivonat fordítás).

Hogyan fizethet megrendelése esetén?

A fordítást előreutalással tudja kiegyenlíteni, illetve Szegeden előre egyeztetett időpontban készpénzes fizetésre is van lehetőség. Jelenleg nincs lehetőség készpénzes fizetésre!

Hogyan kapja meg a fordítást?

A szakfordítást e-mailben küldjük meg, a hivatalos fordításokat e-mailben és postán is. A fordítások egyéb átvételi lehetőségeiről a Kapcsolat menüpontban olvashat!

 


Kérjen árajánlatot, hogy le ne maradjon a legjobb árról!

Fordítás Pontosan – A szakfordító fordítóiroda

Elérhetőség, kapcsolat >>