Fordítás, szakfordítás árak

Handshake, canon 1Ds mark III

Fordítás árak, szakfordítás árak

Hogyan állapítjuk meg a fordítás, szakfordítás árát?

1. Fordítás árak = Szakfordítás árak

Azaz fordítóirodánk nem tesz különbséget az általános és szakszövegek fordítása között, így a fordítás áraink megegyeznek a szakfordítás árainkkal.

Ennek az az oka, hogy valamennyi szöveg fordításához szakértelem és jártasság szükséges. Ránézésre talán egyszerűbb lefordítani egy étlapot, mint egy szerződést, de ez nem feltétlenül igaz. Mindkettőnek megvan a saját szaknyelve és stílusbeli sajátossága, amelyet a szakfordítónak ismernie kell. Lehet, hogy egy szakfordító profin fordít szerződéseket, de egy igényes étlap fordítása már nehézséget okozna a számára.

2. Fordítás elszámolása forrásnyelvi leütésenként

Hogy Ön már a megrendelés pillanatában tisztában legyen a fordítás pontos árával!

Fordítóirodánk az Ön által leadott fordítandó szöveg (forrásnyelvi leütés) alapján számolja el a fordítás díját. Így Ön már a fordítás megrendelésekor fix árat kap, amelyre garanciát vállalunk. A megajánlott árnál biztos nem kell többet fizetnie!

Megjegyzés: Csak célnyelvi elszámolást lehet alkalmazni olyan dokumentumok fordításánál, amelyek nem szerkeszthetőek (fénykép formátum, bizonyos szkennelt dokumentumok, sok táblázatot, képet tartalmazó dokumentumok). Ha Word, Excel, rtf, txt, sima PDF formátumú szöveget küld, akkor azonnal pontos árat tudunk mondani! A jpeg, png, nem olvasható PDF esetén a fordítás díját csak becsülni lehet, a pontos ár a fordítás elkészültekor derül ki.

Fordítás fix áron, hogy ne érjék később kellemetlen meglepetések! 

Hivatalos fordítás árak – Gyorsan, kedvező áron!

Kérésére elkészítjük bizonyítványának, okiratának, adóbevallásának és egyéb hivatalos eljáráshoz szükséges dokumentumának hivatalos fordítását, azaz szakfordítói záradékkal, tanúsítással látjuk le.

A legtöbb esetben elegendő a fordítóirodánk által készített hivatalos fordítás, amely gyorsabb és olcsóbb is, mint a hiteles fordítás. Tudjon meg többet a hivatalos és a hiteles fordításról, takarítson meg pénzt és időt! Az információkért kattintson a hivatalos fordítás vagy hiteles fordítás linkjére:

Szakfordítói záradék a fordításhoz, szakfordításhoz kedvező áron!

A hivatalos fordítás ára annál kedvezőbb, minél több dokumentum fordítását rendeli meg!

A dokumentum fordításához aktuális fordítás, szakfordítás akciónk keretében ajándékba adjuk a szakfordítói záradékot (hivatalos fordítás). Nézze meg aktuális fordítás, szakfordítás akciónkat!

Egyedi ajánlatok, egyedi kedvezmények!

Kérjen árajánlatot, hogy megkaphassa a legjobb árajánlatot!

Fordítás árak

Fordítás ára leütésenként

A fordítás ára függ a fordítás nyelvpárjától, szakterületétől, mennyiségétől, határidejétől. Ennek megfelelően 1 leütés ára lehet 2,50-3,50 Ft, ritka nyelveknél pedig akár 4-5 Ft is.

A fordítási árakat mindig egyedileg állapítjuk meg úgy, hogy Ön a lehető legkedvezőbb árajánlatot kapja. Ezért minden esetben érdemes árajánlatot kérnie a fordításra!

Mennyibe kerül 1 oldal fordítása?

Az oldalankénti árat a fordítandó dokumentum megtekintése nélkül nehéz meghatározni, hiszen nem tudjuk, hogy az adott oldalon mennyi szöveg van (mennyire van “teleírva” ill. mekkora betűmérettel íródott a szöveg), milyen szakterületről van szó stb. Ezért a fordítás árát kizárólag a fordítandó dokumentum megtekintése után tudjuk meghatározni.

Ha mégis számszerűsíteni szeretnénk 1 oldal fordításának az árát, akkor 1 oldal fordítási díja a fent említettek alapján lehet  bruttó 4.500 Ft, de akár 8.750 Ft is! Előfordult néhányszor, hogy a telefonon gyorsan kikalkulált árnak a duplája jött ki a fordítandó szöveg megtekintése után. Bár az ügyfél igyekezett megadni a paramétereket, sajnos ezt nem működött telefonon keresztül.

Ebből is okulva telefonon sajnos nem tudunk “árajánlatot készíteni” a fordításra. A pontos árajánlatot kizárólag a fordítandó szöveg megtekintése után tudjuk elkészíteni.

A fordítási árakat mindig egyedileg állapítjuk meg úgy, hogy Ön a lehető legkedvezőbb árajánlatot kapja. Ezért minden esetben érdemes árajánlatot kérnie a fordításra!

Fordítás fix áron

Fix áras fordítási szolgáltatásaink közé tartoznak:

Nagy terjedelmű anyagok fordításának ára

A nagy terjedelmű anyagok fordítási díját mindig egyedileg állapítjuk meg. A mennyiségtől függően kedvezményt biztosítunk a fordítás árából.

Minimális fordítási díj

Minimális fordítási díjunk bruttó 4.990 Ft. Ez azt jelenti, hogy legalább ilyen összegű fordításról áll módunkban számlát kiállítani.

A minimális fordítási díj megléte a megbízással járó adminisztratív feladatokra fordított munkaidővel indokolható.

Lektorálás árak

A lektorálás szolgáltatásunkkal kapcsolatban olvasson tovább itt: Lektorálás »

Korrektúra árak

A korrektúra szolgáltatásunkkal kapcsolatban olvasson tovább itt: Korrektúra »

Fordítás ára – Hogyan fizethet?

A fordítást előreutalással tudja kiegyenlíteni, illetve Szegeden előre egyeztetett időpontban készpénzes fizetésre is van lehetőség. Jelenleg nincs lehetőség készpénzes fizetésre!

Fordítási árajánlat kérésének menete

  1. Lépjen kapcsolatba fordítóirodánkkal! – Küldje el e-mailben a fordítandó anyagot! Vagy írja meg a következő két kérdésre a választ!
  2. Milyen nyelvre szeretne fordíttatni? – Adja meg milyen nyelvről milyen nyelvre szeretné fordíttatni a szöveget!
  3. Mikor szeretné megkapni a fordítást? – Adja meg, hogy mikorra szeretné megkapni a fordítást!
  4. Mi a fordítás célja? – Adja meg, hogy mire szeretné felhasználni a fordítást! Ha tudja, hogy hivatalos vagy sima szakfordítást szeretne, akkor ezt a kérdést nem kell megválaszolnia. Elég, ha megírja, hogy hivatalos vagy “sima” szakfordítást szeretne kérni.

 

Mit teszünk mi, hogy Ön a legjobb fordítási árat kapja?

  1. Levele alapján vagy a telefonon megbeszéltek alapján pontos árajánlatot készítünk az Ön számára.
  2. Akár több lehetőséget, kedvezményt is felkínálunk, amelyekből Ön az Ön számára legmegfelelőbbet választhatja ki!
  3. Részletes árajánlat: Részletesen megadjuk, hogy a fordítás, ill. a fordításhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások mennyibe kerülnek.
  4. Havonta frissülő, időszakos és rendkívüli fordítás akciók: Nézze meg aktuális fordítás, szakfordítás akciónkat!

 


Elérhetőség, kapcsolat >>