Fordító iroda Szeged – Információk

Fordítás ügyintézés

Fordító irodánk online fordítóiroda, azaz online fogadjuk az Ön leveleit, ajánlatkérését és megbízását, valamint a fordítások teljesítése is interneten (e-mailben) történik.

Így megtakaríthatja az utazás idejét és költségét, hisz online ill. telefonon gyakorlatilag mindent meg tudunk beszélni és a fordítás teljesítése is egyszerű és gyors.

Ez alól a hivatalos fordítás (záradékolt fordítás) és a hiteles fordítás képez kivételt, amely csak eredeti példányban érvényes. A hivatalos fordítást ezért postán (és természetesen e-mailben is) juttatunk el az Ön részére. Ebben az esetben a magyarországi küldeményt már akár a következő nap megkaphatja!

Fordító iroda elérhetőségek

E-mail: iroda@forditaspontosan.hu

Nyitva tartás: HCs: 10.00-16.00, P: 10.00-14.00

6 ok, amiért érdemes velünk elkészíttetnie a fordítását:

1. Egyértelmű kommunikáció

Mi olyan nyelven kommunikálunk az ügyfeleinkkel, hogy egyértelműen megértsenek bennünket. Nemcsak németül, angolul hanem magyarul is tudunk kommunikálni!

2. Egyértelmű és pontos árajánlat

Egyértelmű és pontos árajánlatot adunk, ami alapján Ön az Ön számára legkedvezőbb döntést tudja meghozni. Nincsenek rejtett és váratlan költségek. Minden esetben pontosan annyiba kerül a fordítás, amilyen fordítási árban megegyeztünk!

3. Német fordítás és angol fordítás hozzáértő szakfordítóktól

Bár nem fordítunk 40 nyelven, a német fordítás és angol fordítás területén profik vagyunk. A német fordítás a specialitásunk, ezen belül is a jogi fordítás, az üzleti fordítás, a pénzügyi fordítás és a műszaki fordítás. Tehát ha német fordításra vagy angol fordításra van szüksége, ha bizonyítványát szeretné angolra vagy németre fordítani, akkor a lehető legjobb helyen jár!

Más nyelvre szeretne fordíttatni? – Egyéb fordítási nyelveinkről itt olvashat.

4. Ingyenes szakértői tanácsadás: Közvetlenül a szakfordítótól

Ha mégis maradnak nyitott kérdései, akkor azokat közvetlenül egy hozzáértő, tapasztalt szakfordítónak teheti fel. Ha bizonytalan, hogy milyen fordításra van szüksége, inkább kérdezzen! Mi csak olyan fordítást javaslunk Önnek, amelyre valóban szüksége van és fel is tud használni! Se többet, se kevesebbet! Így az Ön elégedettsége 100%-ban garantált!

5. Gyors fordítás – Fordítás rövid határidővel

Hivatalos iratának, okiratának fordítását rövid határidővel is vállaljuk.

Akár 1 munkanapon belül is vállaljuk:

6. Szakmailag helyes, igényes fordítás – Az Ön elégedettsége garantált

 


Fordítás Pontosan – A szakfordító fordítóiroda

FP Fordítóiroda kapcsolat »