Fordítás Pontosan Fordítóriroda - Kapcsolat, elérhetőség, nyitvatartás

Fordítás Pontosan Fordítóiroda elérhetőségei

Ha kérdése van fordítással, megrendeléssel kapcsolatban, a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot a fordítóirodánkkal:

  • E-mail: iroda@forditaspontosan.hu
  • Telefon: Fordítóirodánkban nem üzemel telefonos ügyfélszolgálat. Kérjük, hogy ajánlatkérését, kérdését az e-mail címünkre legyen szíves elküldeni!

Fordítóiroda nyitva tartás

  • Hétfőtől péntekig: 10.00-13.00 (levelek, ajánlatkérések megválaszolása)
  • Szombat-vasárnap, ünnepnapokon, munkaszüneti napokon és áthelyezett munkanapokon: zárva

Fordítás ügyintézés

Fordítóirodánk ONLINE FORDÍTÓIRODA, azaz online (e-mailben) fogadjuk az Ön leveleit, ajánlatkérését és megbízását, valamint a fordítások teljesítése is online (e-mailben) történik.

Így megtakaríthatja az utazás idejét és költségét, hisz online gyakorlatilag mindent meg tudunk beszélni és a fordítás teljesítése is egyszerű és gyors.

Ez alól a hivatalos fordítás (záradékolt fordítás) képez kivételt, amely csak eredeti példányban érvényes. A hivatalos fordítást ezért postán (és természetesen e-mailben is) juttatunk el az Ön részére.

Ügyfélfogadás

Fordítóirodánk ONLINE FORDÍTÓIRODA, azaz a fordításokat az Ön 100%-os kényelmét szolgálva online bonyolítja le. Az ügyintézés e-mailben történik, a fordítások kiegyenlítése pedig átutalással.

Jelenleg NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS fordítóirodánkban! Kérjük, hogy e-mailben forduljon hozzánk ajánlatkérésével és kérdésével!

Hivatalos fordítások átvétele

Igény esetén a hivatalos fordítások átvételére előre egyeztetett időpontban, Szegeden biztosítunk lehetőséget. Kérjük, hogy ezt csak akkor vegye igénybe, ha másként nem megoldható a hivatalos fordítás átvétele! A fizetés minden esetben átutalással történik, készpénzzel jelenleg nem lehet fizetni!

Fordítandó anyagok átadása

Jelenleg NEM VESZÜNK ÁT FORDÍTANDÓ ANYAGOKAT fordítóirodánkban!

  • Kérjük, hogy a fordítandó anyagot e-mailben küldje meg.
  • A nagy terjedelmű anyagokat kérjük minden esetben elektronikusan Word dokumentumként vagy beszkennelve PDF formátumban megküldeni (e-mailben vagy fájl küldő szolgáltatással).
  • Ha eredeti dokumentum záradékolt (hivatalos) fordítását kérik Öntől, kérjük, hogy ezt jelezze e-mailben, hogy tájékoztassuk a fordítás menetéről. Egyéb esetben eredeti dokumentumát, pl. eredeti bizonyítványát mindig gondosan őrizze és ne adja át senkinek!

A fordítandó anyagot sokkal előnyösebb e-mailben megküldenie, hiszen így megtudjuk tekinteni az anyagot és pontos árajánlatot tudunk készíteni. Az árajánlat elkészítése összetett és időigényes feladat, így azt nem tudjuk telefonon vagy “ránézésre” azonnal elkészíteni.

A fordítandó anyagot bizalmasan kezeljük, ha mégse mellettünk dönt, azonnal töröljük a rendszerünkből!

Banki adatok, adószám

Kedvezményezett neve: Nagy Szilvia EV

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 12067204-01471438-00100007 (Raiffeisen Bank)

Adószám: 76295407-1-26