Fordítás Pontosan Fordítóriroda - Kapcsolat, elérhetőség, nyitvatartás

Fordítás Pontosan Fordítóiroda elérhetőségei – Fordítóirodánk jelenleg zárva van!

Ha kérdése van fordítással, megrendeléssel kapcsolatban, a következő telefonszámon, e-mail, ill. levelezési címen veheti fel a kapcsolatot a fordítóirodánkkal:

  • Telefon: Telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, hogy ajánlatkérését, kérdését az e-mail címünkre legyen szíves elküldeni!
  • E-mail: iroda@forditaspontosan.hu

Fordítóiroda nyitva tartás – Fordítóirodánk jelenleg zárva van!

  • Hétfőtől csütörtökig: 10.00-16.00
  • Péntek: 10.00-14.00
  • Szombat-vasárnap, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon és áthelyezett munkanapokon: zárva

Fordítás ügyintézés

Fordítóirodánk ONLINE FORDÍTÓIRODA, azaz online (e-mailben) fogadjuk az Ön leveleit, ajánlatkérését és megbízását, valamint a fordítások teljesítése is online (e-mailben) történik.

Így megtakaríthatja az utazás idejét és költségét, hisz online gyakorlatilag mindent meg tudunk beszélni és a fordítás teljesítése is egyszerű és gyors.

Ez alól a hivatalos fordítás (záradékolt fordítás) képez kivételt, amely csak eredeti példányban érvényes. A hivatalos fordítást ezért postán (és természetesen e-mailben is) juttatunk el az Ön részére.

Ügyfélfogadás

Fordítóirodánk ONLINE FORDÍTÓIRODA, azaz a fordításokat az Ön 100%-os kényelmét szolgálva online bonyolítja le. Az ügyintézés e-mailben történik, a fordítások kiegyenlítése pedig átutalással.

Jelenleg NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS fordítóirodánkban! Kérjük, hogy e-mailben forduljon hozzánk ajánlatkérésével és kérdésével!

Hivatalos fordítások átvétele

Igény esetén a hivatalos fordítások átvételére előre egyeztetett időpontban, Szegeden biztosítunk lehetőséget. Kérjük, hogy ezt csak akkor vegye igénybe, ha másként nem megoldható a hivatalos fordítás átvétele! A fizetés minden esetben átutalással történik, készpénzzel jelenleg nem lehet fizetni!

Fordítandó anyagok átadása

Jelenleg NEM VESZÜNK ÁT FORDÍTANDÓ ANYAGOKAT fordítóirodánkban!

A fordítandó anyagok személyes átadása csak kivételes esetben lehetséges (pl. bizonyítvány fénymásolata), eredeti dokumentumokat az esetek döntő részében nem veszünk át (pl. eredeti bizonyítványt). A nagy terjedelmű anyagokat kérjük e-mailben megküldeni (Word dokumentumként vagy beszkennelve PDF formátumban)! A fordítandó anyagot bizalmasan kezeljük, ha mégse mellettünk dönt, azonnal töröljük a rendszerünkből!

A fordítandó anyagot sokkal előnyösebb e-mailben megküldenie, hiszen így megtudjuk tekinteni az anyagot és pontos árajánlatot tudunk készíteni. Az árajánlat elkészítése összetett és időigényes feladat, így azt nem tudjuk “ránézésre” és a helyszínen azonnal elkészíteni.

Ha mégis személyesen szeretné átadni a fordítandó anyagot, kérjük, hogy ezt megelőzően mindig egyeztessen időpontot fordítóirodánkkal!

Banki adatok, adószám

Kedvezményezett neve: Nagy Szilvia EV

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 12067204-01471438-00100007 (Raiffeisen Bank)

Adószám: 76295407-1-26