FP Fordító iroda kapcsolat

Fordítás Pontosan Fordítóiroda elérhetőségei

Ha kérdése van fordítással, megrendeléssel kapcsolatban, a következő telefonszámon, e-mail, ill. levelezési címen veheti fel a kapcsolatot a fordítóirodánkkal:

  • Telefon: +36 20 594 8887
  • E-mail: iroda@forditaspontosan.hu

Fordítóiroda nyitva tartás

  • Hétfőtől csütörtökig: 10.00-16.00
  • Péntek: 10.00-14.00
  • Szombat-vasárnap, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon és áthelyezett munkanapokon: zárva

Fordítás ügyintézés

Fordítóirodánk online fordítóiroda, azaz online (e-mailben) fogadjuk az Ön leveleit, ajánlatkérését és megbízását, valamint a fordítások teljesítése is online (e-mailben) történik.

Az online (internetes) ügyintézés mellett telefonon is a rendelkezésére állunk, ha e-mailben kéri, felhívjuk!

Így megtakaríthatja az utazás idejét és költségét, hisz online ill. telefonon gyakorlatilag mindent meg tudunk beszélni és a fordítás teljesítése is egyszerű és gyors.

Ez alól a hivatalos fordítás (záradékolt fordítás) képez kivételt, amely csak eredeti példányban érvényes. A hivatalos fordítást ezért postán (és természetesen e-mailben is) juttatunk el az Ön részére.

Ügyfélfogadás

Fordítóirodánk online fordítóiroda, azaz a fordításokat az Ön 100%-os kényelmét szolgálva online bonyolítja le. Az ügyintézés e-mailben és telefonon történik, a fordítások kiegyenlítése pedig átutalással.

Mielőtt befáradna személyesen fordítóirodánkba, kérjük, hogy időpont egyeztetése céljából hívja a +36 20 594 8887 telefonszámot vagy írjon az iroda@forditaspontosan.hu e-mail címre!

Hivatalos fordítások átvétele

Igény esetén a hivatalos fordítások átvételére előre egyeztetett időpontban, Szegeden biztosítunk lehetőséget.

Fordítandó anyagok átadása

A fordítandó anyagok személyes átadása csak kivételes esetben lehetséges (pl. bizonyítvány fénymásolata), eredeti dokumentumokat az esetek döntő részében nem veszünk át (pl. eredeti bizonyítványt). A nagy terjedelmű anyagokat kérjük e-mailben megküldeni (Word dokumentumként vagy beszkennelve PDF formátumban)! A fordítandó anyagot bizalmasan kezeljük, ha mégse mellettünk dönt, azonnal töröljük a rendszerünkből!

A fordítandó anyagot sokkal előnyösebb e-mailben megküldenie, hiszen így megtudjuk tekinteni az anyagot és pontos árajánlatot tudunk készíteni. Az árajánlat elkészítése összetett és időigényes feladat, így azt nem tudjuk “ránézésre” és a helyszínen azonnal elkészíteni.

Ha mégis személyesen szeretné átadni a fordítandó anyagot, kérjük, hogy ezt megelőzően mindig egyeztessen időpontot fordítóirodánkkal!

Kérdése van?

Szeretné a legjobb árajánlatot szakfordításra?

Kérjen árajánlatot, különben lemarad a legjobb fordítási árról!

Kérdezzen közvetlenül a szakfordítótól:

Dr. Vargáné Nagy Szilvia

irodavezető, szakfordító

Tel.: +36 20 594 8887

E-mail: iroda@forditaspontosan.hu

Adószám: 76295407-1-26

Fordítás Pontosan Fordítóiroda – A szakfordító fordítóiroda