Minimális fordítási díjunk változott

Fordítóirodánk minimális fordítási díja 2020. augusztus 3-tól 4.990 Ft.

Minimális fordítási díj – Mit jelent ez pontosan?

A minimális fordítási díj az a legalacsonyabb fordítási ár, amelyen fordítóirodánknál fordítási szolgáltatás vehető igénybe (megrendelés minimális díja).

Ez azt jelenti, hogy a fordítandó szöveg mennyiségétől függetlenül megbízásonként legalább ilyen összegű fordításról áll módunkban számlát kiállítani. Egy megbízás természetesen több szövegből is állhat. Ha egyszerre rendeli meg ezeket, akkor az egy megbízásnak számít.

Minimális fordítási díj – Miért van erre szükség ?

A minimális fordítási díj megléte a fordítási megbízásokkal járó adminisztratív és egyéb feladatokra fordított munkaidővel indokolható. Ide tartozik többek között az adott fordítási feladatra legalkalmasabb fordító kiválasztása, a megrendelővel folytatott írásos és szóbeli kommunikáció, a számlázás és a minőségellenőrzés is.

Aktuális minimális fordítási díjunkat a Fordítás árak menüpont alatt találja.

Minimális fordítási díj – Hogyan használja ki a legjobban?

  1. TIPP: A fentiekből következik, hogy érdemes egyszerre több fordítandó szöveget összevárnia (kb. fél-1 oldal) és ezeket egyszerre megrendelnie.
  2. TIPP: Ha hivatalos fordítást (záradékolt fordítást) rendel, akkor a záradékolás díja is beletartozik a minimális fordítási díjba.
  3. TIPP: Ha keretszerződése van fordítóirodánkkal, akkor a számlázás megállapodás szerint történik, azaz nem feltétlenül megbízásonként. Ennek feltételeiről érdeklődjön fordítóirodánknál!

 Nagy Szilvia

irodavezető, német szakfordító

Telefon: + 36 20 594 8887

E-mail: iroda@forditaspontosan.hu

Fordítás Pontosan – A szakfordító fordítóiroda